Horoskop za pse

Horoskop za pse za 2013. - Jarac

JARAC (22. prosinca - 20. siječnja)

CITAT GODINE - Lord Byron:
"Blizu ovog mjesta počivaju ostaci onoga koji je posjedovao ljepotu bez taštine, snagu bez drskosti, hrabrost bez divljaštva, sve vrline čovjeka bez njegovih mana. Ova pohvala, koja bi bila puko laskanje da je izrečena nad ostacima čovjeka, predstavlja samo odavanje počasti na uspomenu o Boatswainu, mome psu."

jarac-2013

• znak: koza
• vladajući planet: Saturn
• najpoželjnije značajke: rezervirani, ambiciozni, s dobrim smislom za humor
• talent za: društveni uspon
• tjelesne značajke: savršenog oblika i forme
• sretan dan: subota
• znakovi s kojima se najbolje slažu: bik, djevica, vaga

Koza simbolizira sposobnost da se dosegnu visine, što je i tvoja pokretačka snaga, jer si savršen za uspon na društvenoj ljestvici.
Obožavaš posjete salonima za pse, a tvoja je najveća želja biti izabran za najljepšeg psa godine. Jednostavno intuitivno znaš da što ljepše izgledaš drugima, to su veće šanse da dobiješ ono što želiš.

Uz to, vrlo si koketan. Prevrni očima, zamaši repom i dobit ćeš pozornost svih u parku! Zvijezde ukazuju kako je tvoj idealan partner rođen u znaku raka.
Ova će godina biti izuzetno povoljna, a stvari će se dešavati u parovima, od čega će većina biti uzbudljiva. Bit ćeš vrlo popularan, a prijatelji će ove godine u tvom životu igrati jako važnu ulogu!

Postoji i mogućnost promjene mjesta stanovanja ili obnove tvoga doma. Osjećat ćeš se prognan, no brzo ćeš se prilagoditi na novo okruženje.
Pokazuješ dobru moć rasuđivanja i iznimnu sposobnost uvida, posebno kada se radi o ljudima.
Bio bi koristan na arheološkom nalazištu, pošto se zdušno trudiš otkriti skriveno blago, te pomno proučavaš ostatke koje pronalaziš.
Podložan si promjenama raspoloženja, pa ponekad daješ dojam sramežljivosti i rezerviranosti, a ponekad se činiš pretjerano privrženim. Iako uživaš u samoći, veselo lutajući uokolo, slomilo bi ti srce kada ne bi bio u sve uključen. Imaš svoj šarmantan način iskazivanja ljubomore i povrijeđenih osjećaja!
Vrlo si osjetljiv na prehladu, pa se trudi ostati na toplome i suh. Sunčano mjesto je visoko na tvojoj listi užitaka.

Budući da tvoj rođendan pada prije, tijekom ili nakon blagdana i novogodišnjeg razdoblja, sasvim prirodno smatraš kako je svo blagdansko slavlje tebi u čast i kako si vrlo poseban! Tvoj sretan broj je 7, a omiljene boje boja puti i plava.

 

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači