Horoskop za pse

Horoskop za pse za 2013. - Vodenjak

VODENJAK (21. siječnja - 19. veljače)

CITAT GODINE - Milan Kundera:
"Psi su naša veza s rajem. Oni ne poznaju zlo ili ljubomoru ili nezadovoljstvo. Sjediti sa psom na brijegu u lijepo poslijepodne je kao povratak u rajski vrt, gdje neaktivnost nije bila dosadna - bila je smirujuća."

vodenjak-2013

• znak: vodenjak
• vladajući planet: Uran
• najpoželjnije kvalitete: odlučni, znatiželjni, predani
• talent za: nošenje vode
• tjelesne značajke: spori i promišljeni, čvrsto građeni, malo viši
• sretan dan: srijeda
• znakovi s kojima se najbolje slažu: vaga, blizanac, ovan

Samo sam htio vidjeti kako radi - mogao bi biti tvoj moto pošto voliš eksperimentirati - ne baš na sveopće oduševljenje! Želiš sve proučiti i možeš se zabavljati satima dok se obitelj brine jer od tebe nema ni traga ni glasa!

Imaš pravi talent da se smočiš i ako nema neke rupe za plivanje, sa žarom ćeš tražiti bare, lokve i izvore. Pažnje, jer ako ti se bilo tko približi kad završiš sa svojim istraživanjem, on će također nastradati od tvoje ljubavi prema vodi!

Ako u tvojoj obitelji ima djece, bit ćeš im i čuvar i sudrug u igri.

Intuitivan si, dopadljiv, vrlo prijateljski raspoložen prema svakome, no odan svojoj obitelji. Iako se možda čini da nisi zainteresiran za stvari koje se događaju oko tebe, oduševit će te kada netko digne strku zbog tebe. Oni koji te zaista poznaju i razumiju uvijek imaju spremnu poslasticu za tebe.

Što se ljubavi tiče, nudiš dobrodošlicu svojim razmahanim repom i nemirnim očima! Jedan dan se radi o tvom prijatelju iz susjedstva, drugi dan to je novi pas u gradu. Tvoj bi partner, ako se ikad smiriš, trebao biti rođen u znaku blizanaca.

Tvoja bi te ljubav za pustolovinama mogla odvesti daleko od kuće i iako si intuitivan, ljudi oko tebe bit će zabrinuti dok ne stigneš sigurno kući. Često se sa tih svojih lutanja vratiš sa usvojenim lutalicom, jer kao pravi humanitarac uvijek pružaš šapu onima u nevolji. Vodenjak je jedanaesti znak horoskopa, što objašnjava tvoju humanitarnu narav.

Kada si nepravedno optužen, rado ćeš na sebe preuzeti tuđe grijehe i naravno, spremno priznati vlastite nepodopštine.
Ovo će za tebe biti dobra godina jer je 2 tvoj sretan broj!

Tvoja je omiljena boja živa električno plava. Upoznat ćeš mnogobrojne nove prijatelje, a dugo odgađana obećana bit će ispunjena. Ta obećanja uključuju pustolovinu, privrženost i nagrade. Nikada se nećeš osjećati izostavljenim i s lakoćom ćeš podnositi i prilagoditi se bilo kojoj promjeni. Tvojoj želji za kišnim vremenom možda će biti teško udovoljiti.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači