Horoskop za pse

Horoskop za pse za 2013. - Ribe

 RIBE (20. veljače - 20. ožujka)

 CITAT GODINE - Mark Twain:

"U nebo se ide prema naklonosti. Kada bi se išlo po zaslugama, Vi biste ostali vani, a Vaš pas bi ušao."

 ribe-2013

  • znak: dvije ribe
  • vladajući planet: Neptun
  • najpoželjnije značajke: tajnoviti, nježni, blagi
  • talent za: vanosjetilna opažanja
  • tjelesne karakteristike: atletska, vitka građa
  • sretan dan: četvrtak
  • znakovi s kojima se najbolje slažu: ovan, rak, škorpion, djevica

Ti znaš sve - i vidiš sve - mističan si i posjeduješ sposobnost da osjetiš nepoznato! Tvoja lopta bi trebala biti kristalna kugla.

Vrlo si osjetljiv na druge i povući ćeš se od prividno prijateljske osobe jer "znaš" da nešto nije u redu. Tvoje zavijanje može predskazivati nadolazeću nevolju ili loše ljude. Čak i kada se čini da laješ "u prazno", svi oko tebe bi trebali biti na oprezu.

Kada se osjećaš dobro, nježan si i skroman i voliš da te češkaju iza uha i po trbuhu. Kada netko zrači privlačnom aurom, razvijaš čvrstu povezanost.

Komuniciraš svojim očima, a taj udaljeni pogled koji imaš često je uvod u nešto za što smatraš da bi drugi trebali biti na oprezu.

Sve to zajedno čini te neobično osjetljivom dušom, pa se od grube riječi možeš doslovno razboljeti-samo ćeš otpuzati u tihoj patnji.

Kad spavaš, odlaziš u čarobnu zemlju čuda, pa ako se desi da te naglo probude, često si dezorijentiran i ne znaš gdje ti je glava, a gdje rep. To se poklapa sa znakom riba, jer jedna od riba je okrenuta na jednu, a druga na suprotnu stranu. Zbog toga se možeš osjećati kao da istovremeno dolaziš i odlaziš!

Rezultat ove dezorijentacije može biti sklonost nesrećama, pa budi na oprezu, kao što bi ljudi oko tebe trebali biti puni podrške i razumijevanja za tvoju prirodu.

Savršen si pas za plažu i da možeš, radije bi disao vodu nego zrak. Utjecaj Neptuna pretvara te u olimpijskog plivača i da kojim slučajem održavaju pseću olimpijadu, sigurno bi osvojio zlato u ronjenju.

Prošla godina bila je prepuna nadolazećih događaja koje si mogao osjetiti. U ovoj godini bit će manje događaja, a može uključivati prinovu u obitelji. Ako se radi o tebi, tetošit ćeš i obožavati svoje štence i moći ćeš predosjetiti svaku njihovu potrebu. Bez obzira što se događalo, ova će godina biti posebna i puna nagrada!

Tvoj je sretan broj 4, a omiljene boje siva ili bijela.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači