Horoskop za pse

Horoskop za pse za 2013. - Ovan

OVAN (21. ožujka - 20. travnja)

CITAT GODINE - Samuel Butler:
"Veliko zadovoljstvo koje pruža pas je u tome što s njime možete napraviti budalu od sebe i ne samo da Vas neće prekoriti, već će i on od sebe također napraviti budalu."

ovan-2013

• znak: ovan
• vladajući planet: Mars
• najpoželjnija obilježja: odani i vrijedni povjerenja
• talent za: lomljenje srdaca, zaboravljanje prošlih pogrešaka
• tjelesne značajke: aktivni i energični, skloni glavoboljama i sunčanici
• sretan dan: utorak
• znakovi s kojima se najbolje slažu: strijelac, lav

Ja prvi! To si ti! Ovan je prvi znak horoskopa, znak rođenog vođe. Tvoja prirođena vitalnost tjera te da postaneš i ostaneš "glavni pas".
Trebaš jako puno mjesta i različite ljude u svom životu, pa ti je suđeno da često nestaješ. Sjeti se da je Houdini bio ovan, a ti si dobro naučio njegove tajne...

Brzo učiš, ponosan si i ambiciozan i zahvaljujući tim obilježjima bit ćeš drag gotovo svakome u praktički svakoj situaciji. Međutim, oni koji te okružuju nikad ne smiju zaboraviti tko u tvojoj obitelji drži uzicu, jer ti smatraš da si uvijek na čelu svega. Zapravo, uvjeren si kako znaš ne samo što je najbolje za tebe, već i što je najbolje za tvog gospodara! Unatoč tom natezanju, ili možda baš zbog njega, ti si odani pratitelj u kojeg se može imati povjerenje.

Lako te je potresti, iako to nećeš toliko jako pokazati. Sklon si popriličnoj razmaženosti jer te suprotni spol obasipa pažnjom. Sretne okolnosti koje okružuju tvoj dom ne pogoduju samo jedinstvu u obitelji, već ti pružaju i neuobičajene ljubavne prilike. Uživaj, jer će ova godina za tebe biti svijetla i pobjedonosna!

Zaljubljuješ se na prvi pogled, a to znači ljubljena na svakom uglu. Ako te ostave nasamo u ovakvoj situaciji (čak i na trenutak), rezultat može biti neočekivano leglo tvojih malih dvojnika. Ipak, prema zvijezdama, tvoj će najbolji partner biti rođen u znaku vage.

Stovrenje si navika, pa će ljudi oko tebe primijetiti kako imaš malo tolerancije za preuređivanje stvari u životu.

Svoju šetnju očekuješ svakog dana u točno određeno vrijeme, večeru točno na vrijeme i omiljenu sjedalicu na uvijek istom mjestu i nećeš oprostiti (nikad!) ako te ograde. U suprotnom, može se dogoditi da nestaneš i ukućanima prouzročiš velike brige. Poradi na tome da budeš manje tvrdoglav i više fleksibilan (kad bi to barem mogao!).

Tvoj sretan broj je 4, a svoju ćeš srodnu dušu pronaći rođenu između 23. rujna i 21. listopada. Tvoja je omiljena boja crvena.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači