Horoskop za pse

Horoskop za pse za 2013. - Blizanci

 BLIZANCI (22. svibnja - 21. lipnja)

CITAT GODINE - George G. Vest:
"Jedini potpuno nesebični prijatelj kojeg čovjek može imati u ovom sebičnom svijetu, onaj koji ga nikad neće napustiti, koji se nikad neće pokazati nezahvalnim ili izdajicom, je njegov pas. On će polizati ruku koja mu ne nudi hranu, kao i rane i ozljede do kojih dolazi u sukobu s grubošću svijeta. Kada nas svi drugi prijatelji napuste, on ostaje."

blizanci-2013

• znak: blizanci
• vladajući planet: Merkur
• najpoželjnija obilježja: maštoviti, izražajni, nemirni
• talent za: izume
• tjelesne značajke: budni, graciozni, energični - kada to žele biti!
• sretan dan: srijeda
• znakovi s kojima se najbolje slažu: vodenjak, vaga

Tvoj je cilj u životu da pronađeš što je moguće više oduška za svoju entuzijastičnu prirodu. Tvoja neuobičajeno visoka inteligencija neprekidno zahtijeva promjene okruženja. Kada se dosađuješ, krećeš u otkrivanje novih pustolovina!

Pred tobom se prostire jako sretna i produktivna godina. Puno će se toga događati u tvom domu, a moguće su i dvije prošnje tvoje šape.

Ipak pošto si dvojne prirode (blizanci), vječno mijenjaš mišljenje i vjerojatno ćeš odbiti obje ponude. Provodiš većinu svog vremena razmišljajući kako da ti uspije sjediti na dvije stolice! Velikodušan si, pravedan, promjenjiv, istraživačkog duha i nestalan, nitko ne može vjerovati tvojoj ljubavi. Ipak, kada se jednom nekome obavežeš, ostaješ mu vjeran do gotovo fanatičnih razmjera.

Merkur, glasnik bogova, je simbol intelekta, što znači da voliš razmišljati o stvarima i istraživati i eksperimentirati s novim stvarima koje otkriješ.

Budući da si tako osjetljiv i često su ti povrijeđeni osjećaji, sklon si nervoznim poremećajem prehrane i prebrzom jedenju. Najbolje bi bilo da jedeš nekoliko malih obroka dnevno u suosjećajnoj obitelji punoj razumijevanja.
Razmišljaš na umjetnički način i voliš umjetnost. Dobro se slažeš sa svima, bez obzira na njihov znak, dok god su opčinjeni tvojom ležernom prirodom. Tvoj opušteni pristup stvarima okreće najgoru situaciju u tvoju korist.

Trebaš iskoristiti svaku aktivnost koja ti daje veću slobodu. Potrebno je da uživaš u brojnim poticajnim aktivnostima u različitim okruženjima, obnavljajući tako svoje kreativne sokove. Najbolji način da to postigneš je taj da šarmiraš ljude oko tebe do te mjere, da ti više ništa ne mogu odbiti (velike izražajne oči najbolje pale!).

Glazba te opušta, a vožnja u mirisu i njuškanje zanimljivih mirisa za tebe je blaženstvo. Tvoj sretan broj je 2, pa je ova godina savršena za tebe. Tvoje omiljene boje su jesenje zlatna, crna i smeđa.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači