Horoskop za pse

Horoskop za pse za 2013. - Rak

RAK (22. lipnja - 23. srpnja)

CITAT GODINE - James Thurber:
"Ako imam bilo kakvo uvjerenje o besmrtnosti, onda je to ono da će neki psi koje znam ići u raj, a uz njih jako, jako malo ljudi."

rak-2013

• znak: rak
• vladajući planet: Mjesec
• najpoželjnija obilježja: uporni, osjetljivi, strpljivi
• talent za: lajanje na Mjesec
• tjelesne osobine: dugonogi (hodaju pomalo postrance)
• sretan dan: ponedjeljak
• znakovi s kojima se najbolje slažu: ribe, škorpion, bik

Na pse rakove snažno utječu mjesečeve faze i pokazuju veliku sklonost prema moru i plimama. Zbog toga se tvoje raspoloženje neprekidno mijenja, pa ćeš jadikovati, bučno se igrati i zavijati kako bi pokazao svoju privrženost, no to se neće svima svidjeti!

Imaš puno nervozne energije i voliš igru bilo koje vrste. Ove se godine pripremi na aktivnost, no nemoj se prenagliti i početi prije nego za to dobiješ znak.

Mrziš kad te kritiziraju jer si jako osjetljiv, no trebaš isto tako pripaziti na vlastiti stav i ponašanje da ne povrijediš one koji su ti najbliži i najdraži.
Neprekidno smišljaš nove načine kako pridobiti više pažnje. Kada se sakriješ pod krevet ili počneš nekontrolirano drhtati, netko će doći i spasiti te i to će ti izmamiti smiješak.

Posjeduješ jako dobre i privlačne osobine ako ih želiš upotrijebiti., no tvoji te prijatelji smatraju prearogantnim i ponosnim (iako je to obično znak i to tajni znak, tvoje ljubavi).

Znak raka čini te ljubiteljem doma i nikad nećeš odlutati daleko od njega. Voliš luksuz i dobru hranu, te ćeš pronaći najbolje sjedalo u kući i proglasiti ga svojim, ili leći posjednički u sredinu kreveta, bez obzira tko drugi pokušava spavati u njemu.

Također si vrlo teritorijalan i zaštitnički nastrojen prema svom domu. Treba žaliti bespomoćnog dostavljača koji te smatra "tako slatkim", a onda otkrije da si spreman na bilo što kako bi obranio svoj prostor i one koji u njemu obitavaju.

S Mjesecom kao vodičem ti si potpuni romantik i vječni optimist. Nikad se ne obeshrabruješ, što te čini cijenjenim pratiteljem, budući da si sposoban razvedriti svoje voljene.

Ostani na jednostavnoj i zdravoj prehrani jer treba voditi računa o tvojoj probavi i problemima s plinovima.

Ovo će za tebe biti dobra godina, a jedini minus bit će odsutstvo prijatelja. Tvoj sretan broj je 2, što je naravno savršeni sretan broj za ovu godinu. Tvoja je omiljena boja ljubičasta.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači