Horoskop za pse

Horoskop za pse za 2013. - Djevica

 DJEVICA (24. kolovoza - 23. rujna)

CITAT GODINE - Henry Wheeler Shaw:
"Novac ti može kupiti zgodnog psa, ali ti neće kupiti zamah njegovog repa."

djevica 2013

• znak: djevica
• vladajući planet: Merkur
• najpoželjnije osobine: marljivi, znaju rasuđivati ispravno
• talent za: upadanje u nevolje
• tjelesna obilježja: snažni i mišićavi
• sretan dan: srijeda
• znakovi s kojima se najbolje slažu: jarac, bik

Ovo će za tebe biti zauzeta godina s puno putovanja i mogućih preseljenja, no ako počnu pakirati njihove torbe a ne spakiraju i tvoju, bit ćeš neutješan! Patiš od intenzivne ljubomore i ne možeš podnijeti pomisao da bi te mogli previdjeti ili zaboraviti. Tvoji traumatični ispadi mogli bi te okarakterizirati kao najboljeg psa glumca godine!

Težiš perfekcionizmu i kada te jednom treniraju, bit ćeš savršen i svemu što znaš i radiš. Ipak , trebat će puno pokušaja i truda da te se dovede do te razine, jer te interesiraju samo one stvari koje bi se mogle svrstati u krugove pseće stvarnosti.

Merkur je vladajući planet djevice. Jačina utjecaja Merkura varira, no snažno utječe na tvoju unutarnju dobrobit. Stoga, iako voliš luksuz, pazi na svoj trbuščić jer je jako osjetljiv.

Imaš zelene noge (da, neki imaju dvije lijeve noge, ali ti imaš zelene noge!). Vrtlarenje je tvoja strast i užitak i provest ćeš sate u sreći kopajući u vrtu, iako baš uvijek ne razlikuješ najbolje korov od trajnica. Pokušaj ostati u vlastitom dvorištu dok vrtlariš, budući da svi susjedi nemaju onoliko razumijevanja koliko bi trebali.

Kad bi postojala natjecanja talenata u kopanju rupe do Kine, trava-je-uvijek-zelenija-s-druge-strane ili proganjanje krtica van vlastitog dvorišta, ti bi uvijek osvojio prvu nagradu.

Vatreno si romantičan i nema nikog sretnijeg ni zaigranijeg od tebe. Možeš oboriti s nogu bilo koga tko stupi u kontakt s tobom, no sklon si biti pas za samo jednog vlasnika, darujući svu svoju ljubav i pažnju toj jednoj odabranoj osobi. Bit ćeš sretan ako samo sjediš pored nogu te osobe, očima joj/mu odajući počast.

Tvoj je sretan broj 3, a pošto u životu sve dolazi u troje, imat ćeš obilje dobrih stvari. Tvoj će romantičan život biti zauzeti vrtlog, no ne žuri nepromišljeno u vezu! Prema zvijezdama, najbolju ćeš vezu ostvariti s nekim rođenim između 22. prosinca i 19. siječnja. Tvoja omiljena boja je narančasta.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači