Horoskop za pse

Horoskop za pse za 2013. - Vaga

VAGA (24. rujna - 23. listopada)

CITAT GODINE - nepoznati autor:
"On je Vaš prijatelj, Vaš partner, Vaš branitelj, Vaš pas. Vi ste njegov život, njegova ljubav, njegov vođa. On će biti Vaš, vjerno i iskreno, do zadnjeg otkucaja srca. Dužni ste zavrijediti toliku predanost."

vaga-2013

• znak:vaga
• vladajući planet: Venera
• najpoželjnije značajke: uravnoteženi, privrženi
• talent za: donošenje u jednom smjeru, pritiskanje nosa na staklo
• tjelesna obilježja: dobro uhranjeni
• sretan dan: petak
• znakovi s kojima se najbolje slažu: vodenjak, blizanci

Vaga je znak ravnoteže. Ova sedma kuća horoskopa dat će ti snažan osjećaj časti i oštar, dobro uravnotežen um.
U životu ćeš uvijek biti pozoran, a tvoja velika sposobnost koncentracije mogla bi ti pružiti priliku za stjecanjem vodstva. Budi na oprezu jer te prilike mogu djelovati primamljivo i zavrtjeti ti glavom, no promisli dvaput prije nego djeluješ! Nemoj se prepasti ako se nađeš u centru pažnje.

Koristi šarm u njegovom punom sjaju, ali ne uključuj svoju sklonost drami i pretjerivanju, jer bi te idući put mogli ignorirati.

Štedljiv si i pametan, ali tvoje sposobnosti donošenja su nešto čemu drugi samo teže. Vjerojatno te zovu "jednosmjerni retriver" (čak i ako ne spadaš u skupinu retrivera), pošto pokazuješ veliki entuzijazam kada trčiš za lopticom, ali navesti te da se vratiš (skupa s lopticom) može biti pravi izazov.

Ne daj da tvoj ponos preuzme nadzor nad tvojim ponašanjem ili ćeš na romantičnom planu početi upadati u opasne situacije. Suđeno ti je da se često zaljubljuješ, a najbolje ćeš veze ostvariti s onima rođenim između 21. svibnja i 21. lipnja.

Prestani se stalno brinuti, odustajati i prije nego kreneš i nemoj nikako pobrkati svoju lojalnost. Tvoje aktivnosti za opuštanje trebale bi uključivati barem 30 minuta dubokog, zadovoljnog sna (znaš li da GLASNO hrčeš? Vjeruj mi, drugi znaju!).

Zbog tvoje finoće i brige za druge, sklon si upadati iz jedne zbrkane situacije u drugu. Tvoj urođeni takt i diplomacija često te čine prirodnim poslanikom (posebno ako posreduješ u obiteljskim prepirkama). Poznat si u susjedstvu kao "dobra vila" i kada se ti pojaviš, odnosi se poboljšavaju.

Pazi na leđa i nemoj se previše bacakati.
Tvoj sretan broj je 6, a omiljena boja tirkizna. Ova godina donosi veliko olakšanje, stvari se smiruju, a ti ćeš biti sretan i nagrađen.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači