Horoskop za pse

Horoskop za pse za 2013. - Škorpion

ŠKORPION (24. listopada - 22. studenog)

CITAT GODINE - Derek Bruce:
"Kako bismo održali ispravnu perspektivu nečije važnosti, svi bismo trebali imati psa koji bi nas obožavao i mačku koja bi nas ignorirala."

skorpion-2013

• znak: škorpion
• vladajući planet: Mars
• najpoželjnije značajke: čvrsti stavovi oko onoga što vole i ne vole, nezavisni
• talent za: skrivanje stvari, napredno plivanje
• tjelesne značajke: dopadljive crte
• sretan dan: utorak
• znakovi s kojima se najbolje slažu: rak, riba, škorpion

Rođen si u znaku škorpiona, koji simbolizira tvoju snagu, odlučnost i čini te rođenim vođom. Uz to si i izvrstan plivač, osim naravno ako nisi upravo bio na frizuri ili se netko drznuo baciti te u bazen na razularenoj zabavi.

Pošto imaš izvrsno pamćenje, a lako se uzbudiš, razmišljaš i djeluješ jako brzo. To bi moglo rezultirati time da se uzdigneš u visine postignuća ili se poput škorpiona okreneš i uništiš vlastitu sreću. Stoga uspori i daj si vremena!

Vladajući planet škorpiona i osme kuće u horoskopu je Mars, nazvan tako po bogu rata. Iz tog razloga posjeduješ duboke osjećaje i nevjerojatnu strast skrivene ispod mirne površine tovje osobnosti i uživaš u dobroj prepirci oko toga tko ima pravo na hidrant na uglu. Želiš imati svoju šapu u svemu što se događa, iako ponekad možeš biti frustrirajuće nezavisan i time učiniti da se svi oko tebe osjećaju nebitnima.

Tašt si i imaš magnetičnu osobnost; tvoj hipnotički šarm privlači sve koji dođu u dodir s tobom, a tebi se sviđa strka koja se oko toga podiže. Ipak, ne bi trebalo smetnuti s uma kako imaš vrlo čvrste stavove oko toga što voliš, a što ne.

Tvoja je izdržljivost zaista izvanredna, međutim, na tvoju bi snagu trebalo paziti, jer se znaš preforsirati samo zato da bi dokazao kako ti to možeš.

Ipak, tvoje odlike Petra Pana nikad ti neće dozvoliti da sasvim odrasteš i bit ćeš šarmantno mladenački čak i u kasnijim godinama. Voliš skrivati svoje igračke i imovinu tamo gdje ih nitko, uključujući i tebe, kasnije više neće moći naći, iako imaš izvrsno pamćenje.

Sposoban si biti nemilosrdan poput orla i proći ćeš kroz bilo kakvo iskušenje za svoje voljene. Pazi na šape, čuvaj se velikih kiša i nemoj jesti premasnu hranu.

Vrlo isključiv i sumnjičav kada se radi o potrazi za partnerom, dobro ćeš se slagati s onim rođenim između 22. lipnja i 22. srpnja, a bit ćeš sasvim zadovoljan ako taj dogovor netko postigne u tvoje ime.

Ovo će biti izvrsna godina za tebe i možda ćeš imati istaknutu ulogu u jednom domoljubnom događaju. Tvoj sretan broj bit će 8. Voliš cvijeće, no tvoje omiljeno doba godine je jesen i uživat ćeš u lutanju kroz šumu i upijanju mirisa. Tvoja je omiljena boja tamnocrvena.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači