Horoskop za pse

Blizanci: lajavac (21.5. - 21.6.)

pas_blizanac.jpgPas Blizanac bit će nemiran, svestran, prpošan... i mnogo toga drugog... sve istodobno. Bit će sposoban/na lako izraziti osjećaje (kakvi god ti osjećaji bili) i vrlo brzo imati dobro istreniranog vlasnika. Ova podvojena ličnost je, zapravo, vječno štene, sve mu brzo dosadi i zahtijeva stalnu pozornost. Fizički je pas Blizanac sklon biti malo prelagan, zbog činjenice da se posvuda "troši" dvostruko. Pozoran i graciozan, pas Blizanac ima toliko nervozne energije da može biti u pokretu cijeli dan ukoliko je to potrebno... čak i ako nije. Međutim, onog trena kad od psa blizanca zatražimo da napravi bilo što dosadno ili svakodnevno, savladat će ga/ju potpuna iscrpljenost živaca i kolabirat će u dršćuću, hiperventilirajuću olupinu punu tikova. Štene  u znaku Blizanaca zasigurno će unijeti kaos u svaki dom. Malenome će sve biti novo... kuća, ljudi, vrt... a sretni će psić biti više nego zadovoljan istražujući, nestrpljiv da nauči sve o njegovom/njezinom novom okruženju i onima s kojima će živjeti. Njegova će znatiželjna priroda potrajati u ovisnosti od bilo koje zamislive varijable... broja soba, broja ljudi i veličine vrta, da nabrojimo samo neke. Ukratko, pas Blizanac luči šarm i neće proći dugo prije cijelu obitelj (i većinu susjedstva) omota oko svog petog prsta.

Psa Blizanca je teško odgajati, jer čvrsto vjeruje da on/a zna najbolje. Međutim, ako se prevlada nestrpljivost psa blizanca, vlasnik će uskoro moći naučiti svog ljubimca čitav niz trikova... sve od "mrtav" do skakanja kroz vatrene obruče, jer ovaj se pas voli praviti važan. S brzim Merkurom kao vladajućim planetom, pasBlizanac je jedan od najbržih trkača u zodijaku i bilo koji hrt rođen pod utjecajem ovog znaka vjerojatno će biti vrlo uspješan u utrkama (što nimalo ne iznenađuje). Važno je znati da će vlasnik biti potpuno siguran gdje je njegov pas Blizanac jedino onda, kada je zakačen/a na uzici. Ostatak će vremena moći samo nagađati o tome. Ovaj pas je vrlo znatiželjan i uvijek želi saznati više. Pas Blizanac voli nova okruženja i sviđat će mu se ako ga vlasnik smjesti s prijateljem na nekoliko dana. Međutim, ovaj pas nije pretjerano vjeran i ako dobije priliku mogao bi otići zauvijek.

Potrebna je snaga osobnosti koju posjeduju rođeni u znaku Lava kako bi pomogli psu Blizancu da postane odlučniji, a prirodna simpatija među njima osigurava kompatibilnost.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači