Horoskop za pse

Rak: ljubitelj doma (22.6. - 22. 7.)

pas_rak.jpgPas Rak je pas suprotnosti koji je snažno povezan s morem i mijenama, stoga je vrlo vjerojatno da će ovaj pas skočiti u vodu kad god za to ima prilike. Pas Rak ima svoje uspone i padove i ima snažnu želju ostati na jednom mjestu. Ovaj je pas vjerojatno najstrpljiviji i najuporniji u cijelom zodijaku. Površno gledano daje dojam sramežljivog i povučenog psa, sretnog da ga ostave na miru, no upravo je suprotno. Ćudljiviji i osjetljiviji od mnogih, sklon je ekstremno dubokim osjećajima. Radost, očaj, strah, hrabrost (i još toga) izmjenjuju se pod njegovom "ljušturom". Važno je da se pas Rak osjeća potrebnim. Iz toga slijedi da ovaj pas zahtijeva konstantno maženje i podršku, pa je vrlo vjerojatno da će svaki vlasnik govoriti "Dobar decko" ili "Dobra cura" dok ga grlo ne zaboli.

Pas Rak je fizički koščat... bilo kakva masa će se neizostavno nalaziti u predjelu ramena. Noge su mu duge u odnosu na tijelo i kreće se pomalo postrance širokim pokretima. Pas Rak sklon je psihosomatskim problemima svaki put kad život postane preintenzivan i bilo koji nesporazum bit će odgovoran za potpuni slom... opravdano emocionalan i fizički očit. Nadalje, ovaj pas rođen je pod izvrsnim znakom za potrebe uzgoja... kuja će prihvatiti svoje dužnosti i neće očekivati od vlasnika da ih preuzme za par dana. Međutim, do poteškoća može doći kad dođe vrijeme za odvajanje štenaca, jer će se ova pseća majka i posvađati samo da ih zadrži uz sebe još barem jednu noć... i zatim još jednu... i još jednu. Pas Rak može prebivati gotovo bilo gdje. Kad stigne u novi dom, odmah će ga gledati kao mjesto na kojem će živjeti. Budući da posjeduje instinkt kućenja, ovaj će pas zauzeti sovj kutak, a zatim prionuti na njegovo ispunjavanje raznim blagom u kojem će uživati i štititi ga. Ako ovo blago slučajno pripada nekom drugom loša sreća, jer će pas Rak doslovno visiti na svemu što on/a smatra svojim osobnim vlasništvom. U očima ovog psa, posjedovanje čini 9/10 zakona.

Otprilike jednom mjesečno Mjesečeve mijene ispunit će psa Raka osjećajem nemira, tjerajući ga da provede noć u dvorištu, gdje će zavijati do zore. No bez obzira na to, pas Rak je očaravajući i divan ljubimac, odan i vjeran bez obzira kako se vlansik ponaša prema njemu. Nikakva razdovjenost, bez obzira kako duga, neće prouzročiti da ovaj pas zaboravi osobu s kojom se vezao. Kao svi rođeni učitelji, pas Rak zna da je prvo potrebno učiti i osnovni trening predstavljat će mu zadovoljstvo. Pas Rak često posjeduje sposobnost za daljnje školovanje i specijalizaciju, ali jednom kad je ovaj pas dovoljno star da sam donosi odluke, iz svega naučenog probrat će ono što mu odgovara i odbaciti ono što mu se ne sviđa.

Pojedinci rođeni u znaku Riba ili Škorpiona najčešće su najbolji vlasnici za psa Raka. Ribe su prijemčive i na njih se lako može utjecati, te mogu uspješno podnositi hirove i promjene raspoloženja ovog ljubimca. Ipak, kako je pas Rak u svojoj biti pun ljubavi i davanja, ovaj će se pas prilagoditi bilo kojem čovjeku kako bi ga bolje razumio... s jednom iznimkom. Pas Rak ne bi nikad trebao pripadati vlasniku Strijelcu. Ova konkretna kombinacija vatre i vode nikad se ne može sretno povezati. Budući da je posebno povezan s djecom, pas Rak često će se smatrati jednim od njih i očekivati da se prema njemu tako i postupa.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači