Horoskop za pse

Lav: šef (23.7. - 22. 8.)

pas_lav.jpgPas Lav je vladar. Ukratko, dominantna životinja... ako dobije i najmanju šansu za to. Ovaj pas smatra da je na nivou više od svih nižih vrsta i očekuje da ga se i tretira u skladu s tim. Međutim, to nije tako loše kao što možda zvuči, budući da pas Lav ima poseban način da uvjeri ljude da se prema njemu ponašaju kako treba, a da te osobe nikad ne shvate da su bile izmanipulirane. Vladar dostojanstva, plemenitaš stava i zapovjednik uzvišenosti, pas Lav će uvijek biti savršeni primjerak, bez obzira kojoj pasmini pripadao. Samopouzdan, neustrašiv i ponosan, s dobrim tjelesnim proporcijama, elegantnim nogama i gracioznog koraka, ovaj pas posjeduje vrhunsku karizmu i kao takav čini idealnog izložbenog psa. Pas Lav posjeduje jaku konstituciju s odgovarajućim intelektom, no ako išta pođe po zlu, najvjerojatnije će biti povezano s kralježnicom. Vlasnik bi trebao jako paziti i izbjegavati bilo kakakv pritisak na ovaj dio njegovog tijela. Za ovog je psa njegov dom osobna palača, u kojoj održava primanja koja uključuju pozive svim psima u susjedstvu koje može pronaći. Zatim će pas Lav zabavljati svoje goste, sve dok ne dođe vrijeme za pokret, kada će se svi uputiti vani... s Lavom na čelu, naravno. Većina pasa Lavova su privrženi i veseli pratioci, iako s vremena na vrijeme mogu biti pompozni i dogmatični.

Socijalna interakcija s ljudima nekad predstavlja poteškoće psu Lavu. Ovog će psa trebati odlučno staviti na njegovo mjesto još dok je štene, ili će očekivati da mu vlasnik bude na raspolaganju za sve njegove prohtjeve do kraja života. Ukoliko se to postigne, pas Lav će biti šarmantan i vrijedan pas i bit će puno lakše živjeti s njim nego što bi se to moglo očekivati. To je većinom zasluga jedne njegove izvanredne i pozitivne karakteristike... pas Lav duboko vjeruje u humanost. Psi hvaljeni zbog svoje hrabrosti... ili oni pod okriljem plemenitaša... puno češće su pripadnici znaka Lava nego drugih znakova. Ovaj pas rijetko zna što to znači biti uplašen i izvrstan je policijski pas, uporno progoni kriminalce, ulazi u zgrade u plamenu bez predomišljanja i odlučno traži bombe. Pas Lav, međutim, ne može podnijeti ignoriranje. Taština ovog ljubimca ne poznaje granice i on/a obožava biti u središtu pažnje. Vatreno odan, ovaj će pas radije umrijeti da zaštiti svog vlasnika, nego dozvoliti da se vlasniku nešto loše dogodi. Pas Lav izvrstan je pas čuvar, osim jedne čudne ekscentričnosti... često se smrtno boji mačaka!

Vlasnici rođeni u znakovima Ovna i Strijelca najčešće se najbolje slažu sa psom Lavom, iako će se bilo koji odnos u kojem ovaj pas sudjeluje s vremenom razviti pozitivno.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači