Horoskop za pse

Djevica: pomagač (23.8. - 22.9.)

pas_djevica.jpgPas Djevica je jedan od najprilagođenijih pas za kuću, spremniji od bilo kojeg znaka zodijaka igrati ulogu ljubimca. Zapravo, u toj će se ulozi osjećati izvrsno i prihvatit će je bez imalo mrmljanja. Ovaj pas će biti u svom elementu kao suputnik ljudima i težit će tome da bude savršeni ljubimac. Psu Djevici je izvršavanje naredbi zadovoljstvo... a tako se i štedi gnjavaže oko razmišljanja o bilo čemu. Neće biti neugodnih iznenađenja za vlasnika koji se vrati kući svom psu Djevici, budući da je ovaj pas najčišći u cijelom zodijaku. Fizički je pas Djevica jak i mišićav, ali zahtijeva puno vježbe kad je zdrav. Nažalost, ovaj je pas hipohondar psećeg svijeta... samo jedna buha, na primjer i bit će uvjeren da ga napasni paraziti prekrivaju cijelog od glave do pete... ili jednostavno uznemiren želudac i pas Djevica bit će siguran kako se otrovao salmonelom. Štene Djevicu bit će lako odgajati u početku, ali kako postaje starije, počinju nevolje. Ovaj pas je odlučan u namjeri da svoj život ispuni lijepim i ništa manje od najboljeg neće biti dovoljno dobro... najudobnija sjedalica, najukusnija hrana, najluksuzniji smještaj. Psa Djevicu nikad nećete naći kako spava na tvrdom podu i vrlo je osjetljiv na neudobonost, slično kao princeza na zrnu graška. Pas Djevica voli provoditi puno vremena u vrtu, povezujući se s prirodom dok sadi, kopa i općenito radi nered.

Ništa ne može više usrećiti psa Djevicu nego kad nešto radi za svog vlasnika. Ovaj će pas preuzeti neki od mnoštva zadataka koji se nakupljaju tokom dana... unošenje rublja, brojanje čarapa, pospremanje stola na primjer. Ipak, ovaj uistinu uslužan pas ne napravi uvijek dobru stvar. Kao stvorenje rutine i navika, očekivat će da ga nahranite i prošetate svaki dan u isto vrijeme. Općenito, ovčarski i radni psi rođeni u znaku Djevice jako dobro funkcioniraju, rade od jutra do mraka zadovoljni su prirodom svojih zadataka. Djevica inače tradicionalno vlada svim malim životinjama, pa čak i toy psi kao chihuahue cvatu pod njenim vodstvom. Svi su psi Djevice odani i očekuju jednaku ustrajnost od svakog vlasnika. Reba međutim primijetiti da se ovi psi ne odnose ljubazno prema maloj djeci. Psu Djevici ni najmanje ne odgovara da ga nošakaju i gnječe. Bez obzira na to, bit će vrlo zaniteresirani za mačke... životinja koju izgleda ovaj ljubimac obožava bez obzira na oblik ili boju. Dobar savjet vlasniku psa Djevice bio bi da kući dovede i mačku.

Rođeni u znaku Bika i Jarca najbolji su vlasnici psima Djevicama, pošto dijele neke od elemenata zemlje, kao i ljubav prema mačkama. Međutim, u osnovi će vlasnici rođeni u bilo kojem znaku uživati u društvu ovog ljubimca... s mogućim izuzetkom Škorpiona, koji će doživjeti psa Djevicu kao zamornog laskavca.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači