Horoskop za pse

Vodenjak: prijatelj (20.1. - 18.2.)

pas_vodenjak.jpgPas Vodenjak odlučan je (iako na tih i nenapadan način) da iskopa istinu o svemu i o svima. Za ovog psa je znati malo o nečemu jednako kao ne znati uopće ništa. On stoga može lako biti zahtjevan u svojoj potrazi za znanjem, ali i biti užasno spor ako vlasnik nastoji na brzinu doći od točke A do točke B. Temeljit, spor, svrhovit i dosljedan, pas Vodenjak posjeduje crtu tvrdoglavosti, koja lako može izludjeti i najblažeg vlasnika. Ovaj pas često posjeduje određene osobine koje čak i drugi psi smatraju prilično neobičnima. Obično su dobro građeni i na gornjoj granici visine za svoju pasminu, te imaju duboko usađene i široko razmaknute oči. Pogled je uvijek spokojan, i povremeno se čini da glava ovog psa visi... gotovo kao da su misli koje se u njoj kovitlaju preteške. Ovo je dobar kućni pas, budući da je stabilan i miran i ne naginje trčanju uokolo i stvaranju nereda. Pas Vodenjak u tišini će nastaviti sa svojim životom... istražujući, otkrivajući i pitajući se. Ono na što će vlasnik naići kad promotri svog psa često će biti kaotično, ali isto tako stvoreno u miru uz definitivno ozračje udaljenosti.

Pas Vodenjak uživa raditi na polju zabave... kao izvođač u cirkusu ili glumeći u televizijskoj seriji... a ponekad ostavlja dojam kako jeviše sličan čovjeku od ostalih pripadnika svoje vrste. Međutim, srce ovog psa istinski pripada njegovoj vrsti i ovaj pas nikad neće biti sretniji nego dok trči s čoporom... iako pomalo nepredvidljivo. Najsretniji pas Vodenjak je onaj kome je dan maksimum slobode, jer ovaj pas obožava biti bez uzice. Društvena interakcija je područje, na kojem ovaj pas potpuno dolazi do izražaja. Dom ovog psa najvjerojatnije će biti ispunjen njegovim prijateljima i poznanicima... od kojih neće svi nužno biti psećeg načina razmišljanja. Pošto je najsličniji čovjeku od svih drugih tipova, ljudi su zasigurno prava "stvar" za ovog psa i on će se savršeno slagati s vlasnikom... kako i s bilo kim drugim ako ćemo pravo.

Rođeni u znaku Blizanaca i Vage će jako zaintrigirati psa Vodenjaka. "Zračno" stanje uma koje je urođeno ovoj skupini i njihov način razmišljanja o životu bit će savršeno razumljivi psu Vodenjaku, što će pomoći da se smiri do neke mjere i potakne ga da zastane i ponekad razmisli, prije nego donese konačan zaključak. Tu i tamo događat će se manji sukobi mišljenja, posebno kad im stane na put tvrdoglava strana vlasnika Blizanca, no pas Vodenjak vrlo brzo pronalazi način da zaobiđe ovu prepreku i s vremenom (po običaju) napravi po svome.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači