Horoskop za pse

Ribe: prevoditelj (19.2. - 20.3.)

pas_riba.jpgPas u znaku Riba još je jedna podvojena pseća ličnost, koju istovremeno vuče u dva različita smjera. Kad se ovo nadopuni blagim nedostatkom inteligencije i dubokom osjetljivošću, krajnji je rezultat vrlo kompliciran pas. Nepredvidljiva je duša čije se mišljenje mijenja iz minute u minutu. Život psa Riba podliježe beskonačnim promjenama raspoloženja, promjenjivosti i kontrastima, budući da ga osjećaji u njegovoj nutrini vuku u svim smjerovima. Ovaj će pas jedva biti svjestan toga dolazi li ili odlazi... ili je možda već bio na istom mjestu. Duboko unutra, daleko od kontrole, pas Riba je dobar pas koji zaista želi ugoditi. Ova njegova želja je ponekad prilično očita, pa to vodi do ugodnih iskustava. Međutim, između toga, kad ovaj pas počne prigovarati i postane nelogičan, neće biti tako lako s njim. Fizički nema nekih posebnih atributa ili neobičnosti vezanih uz psa Ribu. Bit će aktivan i zaigran... ponekad... i na žalost sklon bolestima nogu i stopala, budući da često imaju slabe gležnjeve i kandže. Na bilo koji znak šepanja ovog psa, treba hitno reagirati i odvesti ga veterinaru na pregled. Mješanci se vide u najboljem svjetlu kad su pod znakom Riba, pošto je ovo znak za koji se kaže da objedinjuje kvalitete svih ostalih 11 znakova. Biti pas Riba znači biti zbunjen. Nije neobično vidjeti ga između dvije vatre, košare i jela.

Pošto je u svojoj biti vodeni pas, ovaj će ljubimac biti očajnički nesretan bez tog elementa. Vjerojatno će najdraži izlazak psa Ribe biti šetnja po morskoj obali... posebno ako je dnevnom redu i riblji obrok. Stoga, ukoliko vlasnik ne živi blizu mora, ili barem nema jezerce u dvorištu, bit će nužno napuniti kadu. Psu Ribi bi bilo idealno živjeti u plutajućem domu... bilo što od prekooceanskog broda do čamčića. Naskukan na suhoj zemlji u običnoj kući, iskoristit će maksimalno bilo što mokro što uspije pronaći. Šetnje selom često se pretvore u plivačka natjecanja, pošto se ovaj pas praćaka u svakoj lokvi i trčat će kilometrima da pronađe kakav vodeni tok. Pas Riba postaje vrlo uzbuđen kad vidi kišu i kad se vlasnik kupa ili tušira, nije neobično da se pas Riba pridruži kupki. Isto tako, dotrčat će na svaki zvuk povlačenja vode u wc-u. Općenito gledajući, pas Riba će provesti jednu polovicu života "uronjen" u njega, dok će drugu polovicu provesti pokušavajući popraviti stvari. Nametljiv u jednom trenu, ovaj pas postaje blag i dopadljiv već u idućem trenu.

Vlasnici u znaku Raka i Škorpiona imaju najveće šanse vidjeti samo dobru stranu psa Ribe. Rakov smisao za humor znatno će pripomoći odnosu, dok će Škorpion biti toliko opijen psom Ribom da jednostavno neće vidjeti ništa loše u vezi njega i život će im biti "posut laticama ruža".

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači