Psi na filmu

Eight Below

Osam hrabrih zaprežnih pasa traže gospodara koji ih pokušava spasiti u ovoj avanturističkoj drami. Američki geolog leti na Antarktiku kako bi sudjelovao u jednom projektu u američkoj istraživačkoj bazi. Tamo se sprijateljuje s arktičkim vodičem Jerry Shepardom i njegovim najboljim prijateljem Cooperom. Znanstvenik uskoro otkriva kako Cooper ima još osam drugih vrijednih prijatelja - čopor pasa za vuču saonica s kojima radi godinama, a spasili su ga iz brojnih pogibelji. Dok trojica ljudi istražuje zaleđeno planinsko područje, neočekivana nesreća u kombinaciji s velikom olujom prisiljava ih da odlete u sigurnost, ostavljajući pse za sobom. Shepard je odlučan u želji za spašavanjem svojih psećih prijatelja, no mora čekati dok mu vrijeme dozvoli da otputuje nazad na planinu, dok se psi bore protiv prirodnih elemenata da bi preživjeli i vratili se kući. Film je inspiriran istinitom pričom o japanskim istraživačima koji su istraživali Antarktik 1957., po čemu je snimljen film "Nankyoku Monogatari".

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači