Psi na filmu

Old Yeller (Stari Žućo)

Obitelj Coats sastoji se od oca Jima, majke Katie, starijeg sina Travis i mlađeg sina Arlissa. Obitelj živi u Salt Licksu u Teksasu. Dok otac goni stoku, ostatak obitelji nepozvan posjećuje jedan žuti pas. Travis ga pokušava otjerati, ali Arliss ga odmah zavoli. Umiješa se i njihova majka, koja zaključi kako bi od psa mogli imati koristi. Iako Travis u početku ne podnosi "džukca", kako ga on naziva i pokušava ga se riješiti, Žućo s vremenom dokazuje svoju vrijednost spašavajući ih nekoliko puta. Tako i Travis zavoli Žuću. Pravi vlasnik psa se pojavljuje i traži ga nazad. Arliss ga nikako ne da, pa vlasnik zaključi kako obitelj treba Žuću i vidi da su za njega jako vezani, pa ga mijenja za dobar ručak. Braneći obitelj od bijesnog vuka, Žućo i sam pobijesni i Travis ga u suzama mora upucati kako bi se obranili.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači