Psi na filmu

Shiloh

Marty Preston želi kupiti i spasiti zlostavljanog psa od svoga susjeda. Problem je u tome što je njegov susjed zlostavljač i ne pada mu na pamet prodati svog lovačkog psa Martyju. Marty se svim silama trudi držati Shiloha podalje od Judda. Skriva psa u šumi i iskrada se iz kuće kako bi s njim proveo vrijeme i donio mu hrane. Marty se zaplete u mrežu laži kako bi zaštitio nevinog psa. No jedan se njemački ovčar otrgne kontroli i napada bigla. Marty mora potražiti pomoć i prisiljen je priznati istinu i razmrsiti svoju mrežu laži. Judd pristaje na to da Marty obavlja za njega poslove oko kuće u zamjenu za Shiloha. No unatoč njegovom trudu, Marty je razočaran budući da mu Judd kaže kako dogovor ne vrijedi jer nije bilo svjedoka. Marty je odlučan i dalje nastavlja raditi u zamjenu za Shiloha. Judd je na neki način impresioniran Martyjevom snagom volje, pa mu predaje pseću ogrlicu govoreći mu kako je zaslužio psa.

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači