Vijest u slici

12 najzanimljivijih ležajeva za kućne ljubimce

1. O2 -pojedini vlasnici koji se ponašaju prema svojim ljubimcima kao prema ljudima počet će hiperventilirati kad vide O2 od AirPressa, komoru s kisikom koja je ista kao ona koja se koristi u ljudskim tretmanima ljepote, osim činjenice da je veličinom pogodna za pse. Izgleda da tretman kisikom smanjuje bore, pa to valjda znači da ako stavite šar peja u O2, izaći će van kao nešto posve drugačije.
krevet
2. Divovski Croc-baš kad ste pomislili da je Croc manija gotova, Sasquatchev Pet Bed nudi trendovski krevet za ljubimce različitih veličina. Ima ih u raznim bojama, tako da možete dobiti ovaj čudni krevet u boji koja odgovara boji vaše obuće. Dostupan je za nešto manje od 100$ na CSNStores.com.
krevet2

 

 

 

 

 

 

 

3. Udobna ležaljka za mačke-ako ste vlasnik mačke, svjesni ste ograničenja vašeg namještaja. Predivan kauč je puno manje dopadljiv s izgrebanom presvlakom. Što da onda radi ljubitelj mačaka? Marmalade dolazi upomoć! Sweet Lounge i Cheeky Chaise za mačke nude vašim ljubimcima njihov vlastiti komad modernog namještaja, dok grebalica Wall Flower predstavlja privlačnu alternativu za grebanje. Ovi jedinstveni predmeti napravljeni su od kartona i mogu se reciklirati, a ne grizu.
krevet3
4. Hepper mahuna-sa cool novim krevetom Hepper mahuna mačke mogu drijemati cijeli dan u modernoj, vunom podstavljenoj mahuni postavljenoj na uzdignutoj platformi za promatranje. Mačkama je stvarno jako, jako dobro ovih dana. Možda i jest cool, ali pomalo podsjeća na roštilj...
krevet4
5. Krevet solarij-dolazi ljeto i vrijeme je da vaš ljubimac dobije temeljnu boju da ne izgori na vrućem suncu. SunSpa je salon za tamnjenje u zatvorenom koji oponaša sunčeve zrake koje kroz prozor svijetle na vašeg psa ili mačku. Krevet za tamnjenje ima svjetlo od 150 vati koje drže temperaturu kao u Miamiju na 26-30 stupnjeva 5000 sati (preporučuje se da se svih 5000 sati ne iskoristi odjednom-rasporedite ih na dijelove). Pas je stvoren za ublažavanje sezonskih poremećaja vašeg psa ili mačke tijekom dugih zimskih mjeseci. Potpuno isti učinak vjerojatno biste mogli postići ako upalite vašu pećnicu na nisku temperaturu i ostavite upaljeno svjetlo.
krevet5

6. Murphy krevet za ljubimce-vlasnici pasa u malim stanovima znati će cijeniti novi Murphy krevet za ljubimce. Odličan je i za razne kampere i druga vozila, pa se pas na putu više neće morati brinuti gdje će leći. Treba samo iskočiti i zatvoriti ga! Dobro, mogla bi mu koristiti mala pomoć vlasnika... krevet dolazi u tri boje: mahagonij, crna i prirodna boja drva. Cijena je 199,95$, a proizvođač Midnight Pass.
krevet6
7. Ručno izrađeni luksuzni krevet za ljubimce Jakey BB-što će bolje pretvoriti psića u diktatora od ovog super delux, ručno izrađenog psećeg kreveta po narudžbi? Kao što reklama za proizvod kaže "od ručno obojanog uzglavlja s potpisom, duž donje strane kreveta do dekorativnog oblika, jasno se vidi da se kod Jakey BB kreveta radi o detaljima. Čak i kožni obrub na jastucima je poput mrlja čaja, kako bi se dobila savršena nijansa." A koriste i reciklirane materijale.
krevet7
8. Viseći krevet za ljubimce-što ako držite ljubimca u ograničenom prostoru? Sigurno ćete trpjeti jer će biti pretrpano, bučno i naporno. Zašto onda ne biste isprobali ovaj viseći krevet posebno dizajniran za ljubimce? Ne samo da vam može uštedjeti puno prostora, nego može poslužiti i kao jednostavna polica za pohranjivanje stvari.
krevet8
9. Leova kuća za mačke-Leo Kempf je stvorio ovu kuću za mačke za svoju ljubimicu Olive. Mačka može ući kroz vrata na dnu, zatim se uspeti rampom koja je vodi na gornju razinu. Leo je dizajnirao prednji zid u pleksiglasu, a pod napravio gustog starog otirača od ovčjeg runa (njegova je žena čak naslikala par malih slika koje vise na zidovima). Kao dodatak njihovom privatnom domu, ispred je veliki kartonski trijem za grebanje i istezanje. Vrh mačje kuće može se maknuti, a staklo izvaditi radi čišćenja. Stoga, imate li mačku koja boravi vani i ima želju za modernim životom, ovo bi mogao biti dobar izbor za vas.
krevet9
10. Sklopivi mekani krevet za ljubimce-pogledajte ovaj sklopivi mekani krevet za ljubimce, koji izgleda poput sklopive sjedalice za plažu. Ovo bi mogao biti odličan način da nagradite svoje voljene dlakavce udobnim drijemanjem u kojem će uživati. Zapravo, vaš će vam ljubimac biti zahvalan i ako ga ponesete sa sobom na idući obiteljski izlazak zajedno sa dječjom sjedalicom.
krevet10
11. Denhausov krevet za ljubimce-ovi kreveti (ili bolje rečeno brlozi) za vaše ljubimce od Denhausa izgledaju kao dobar način da zadovolje i vas i vašeg ljubimca. Napravljeni od ispoliranog fiberglasa s glatkim staklom otpornim na lomljenje na vrhu (koje može služiti kao stakleni krov za ljubimca i ploha stolića za vas), predstavljaju udobno mjesto za odmor za vašeg ljubimca i otmjeni dodatak ukrasima u vašem domu. Izgledaju više kao suvremeni dizajnerski stolići za kavu nego ležaj za ljubimce (što je sjajno!) i dolaze u četiri boje po vašem izboru, po cijeni od 525 do 565$.
krevet11
12. Pseći krevet-auto-zgodan pseći krevet u obliku auta od kineskog proizvođača proizvoda za ljubimce Diosen.
krevet12

Izvor: Oddee.com

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači


Notice: Undefined variable: tags in /home/vauvaun/public_html/modules/mod_miniadspot/mod_miniadspot.php on line 23

Notice: Undefined variable: tags in /home/vauvaun/public_html/modules/mod_miniadspot/mod_miniadspot.php on line 24